Recensies

Sinds we in april 2022 opengingen, hebben we veel lovende reviews gekregen. We zijn er trots op, iedereen is heel tevreden, en dat maakt het voor ons ook erg leuk om te doen! Hieronder een aantal citaten van de eerste reviews die we kregen via Google of op de website van Micazu. Daar zijn ook nog recentere reviews te vinden. Voor Franstalige reviews zie de site van Gites de France.

Je kan boeken via Micazu of Gites de France, dat is direct geregeld en met een online betalings-systeem, met hun eigen annulerings regeling. De prijs die we bij een boeking via deze sites per week rekenen is wel hoger, omdat zij (aan ons) een flinke commissie berekenen.

Auke en Eveline:

Wij zijn in mei/juni 2022 te gast geweest in Le Chat Noir in Savelot (zonder T). Een gite die meer dan voldeed aan onze verwachtingen. Gite is eigenlijk niet de juiste benaming. Het is een huis in een zeer rustgevende omgeving. Onze gastheer en -vrouw, Mathijs en Alexandra, hebben er voor gezorgd dat het ons aan niets ontbrak. Zo waren er een Nespresso apparaat en een Sodastream voor bubbeltjeswater aanwezig. Ook een was- en afwasmachine waren aanwezig. Op al onze vragen hadden ze een antwoord. En we werden ook ruimschoots van wandelroutes en informatie over de omgeving voorzien. Een echte aanrader voor de rustzoeker en wandelaar of fietser!! Wij komen zeker terug.
Bezocht in Juni.

(5/5 sterren, kijk op Google voor de foto’s)

Roelof en Mieke

Het ruime vakantiehuis is smaakvol ingericht en zeer goed voorzien. Er zijn veel mooie plekjes/terrasjes rond het huis zodat je altijd in de zon of in de schaduw kan zitten. Ook de omgeving is prachtig. Je kan direct vanuit het huis prachtige wandelingen maken. Een echte aanrader!
Bezocht in Juni

Gemiddeld een 10, kijk hier bij Micazu voor de review online

Renate en Ramon

Een heerlijke vakantie gehad. Heel mooi huisje. foto’s op de website geven de werkelijkheid weer. Alles aanwezig in en rondom het huisje. Je kunt vanalles doen, koken, sporten of wandelen. Of genieten in de zon of schaduw op een van de 4 verschillende terrasjes rondom het huisje. Zelfs mogelijkheid om een hangmat op te hangen. En auto kan op eigen terrein geparkeerd worden. Ze zijn pas begonnen met verhuren van dit huis, maar we kunnen de verhuurders geen tips geven, alsof ze dit al jarenlang doen. Een absolute aanrader om hier je vakantie door te brengen
Bezocht in Juli

Gemiddeld een 10, kijk hier bij Micazu voor de review online

Verder is er nog de recensie die onze eigen zwarte poes heeft achtergelaten… Wij gaan er in ieder geval alles aan doen, om te zorgen dat u tevreden bent over uw verblijf in “Le Chat Noir”!

Het nachtleven liet te wensen over,
maar… de beste Catnip ever!

De Zwarte Poes