De Gite “Le Chat Noir”

De gite met tuin en terrasjes
“Le Chat Noir” ligt naast ons huis, maar wel op zijn eigen terrein zodat u alle rust en privacy heeft.
Van inspiratie … naar presentatie

Geïnspireerd door onze zwarte poes verscheen het logo van “Le Chat Noir” eerst op de etiketten van de zelfgemaakte jams, honing, en ingemaakte groenten. En nu geeft ze haar naam aan de gite, en de website.

In “Le Chat Noir”

De gite is gezellig genoeg om er met 1-2 personen te verblijven, ruim genoeg om er met een gezin van 4-5 personen uit de voeten te kunnen, en rustig genoeg om er lekker te kunnen relaxen. De inrichting is simpel, maar met comfort.


Klik hier om een kijkje in “Le Chat Noir” te nemen

Rondom “Le Chat Noir”

Er is een tuin met grasveldje, boom en hangmat, en genoeg terrasjes om altijd een plekje in de zon of juist schaduw te vinden. In het juiste seizoen zijn er bessen en frambozen, of appels uit de grote appelboom in de voortuin. En het hekje van de voortuin gaat open naar een gebied waar je naar hartelust kan wandelen, fietsen of de natuur verkennen. Iets verder weg is er ook van alles te doen.

Klik hier om de buitenkant van de “Le Chat Noir” te verkennen

Onze moestuin

Omdat de gite naast de deur is, is het mogelijk om lekkers uit onze moestuin aan te bieden. We proberen groenten te kweken die je niet altijd in de supermarkt vindt, dus naast een mandje met lekkers kun je ook tips en recepten krijgen over hoe je Tomatillos, Mexican Sour Gurkhins, Palmkool of Pastinaak kan gebruiken in de keuken.
Klik hier voor een (deels seizoensgebonden) aanbod

Home » De Gite “Le Chat Noir”